• best-shoes-australian-fashion-week-11
  Tendence

  Lule & Mini Taka

  Këpucët e këtij sezoni veror, kanë një emërues të përbashkët stili: janë të rehatshme! Me taka të vogla, ose platformë, me motive lulesh, gurësh të çmuar, dhe ngjyra, ato duhet t’ju shoqërojnë në hapat…

 • Ami
  Modern

  Me çantë me vete nga Ami

  Më shumë se një çantë, ky aksesor për meshkujt është një kuletë, e posaçme  për t’u mbajtur gjatë udhëtimeve. Çmimi 410 euro  …

 • 2a
  Tendence

  6 Bags Must Have

  Këto janë gjashtë modelet e çantave që çdo femër duhet t’i ketë në gardërobën e saj! Me dimensione të ndryshme, prej materiali nga kashtë tek lëkura, si edhe motive ngjyrash, ato janë gjetje trendy…

 • Alfred Mirashi
  Art

  Çelësat e Alfred Mirashit

  Diçka dominuese që bie menjëherë në sy, në çdo krijim artistik tijin, si në zhanrin e pikturës, ashtu edhe në skulpturë apo instalacione. Përmes çelësit si motiv kryesor në punimet e Alfred Mirashit, ai…