Aksesorë

Aksesorë trendy

Gjithçka nga pasarela e modës së New York-ut! Aksesorë të pa rezistueshëm, por që sjellin tendencat e Pranverës për ju. Çështje detajesh, por edhe zgjedhje unike. Vëth me dimensione të mëdha, varëse prej metali dhe me motive, syze me gurë të çmuar dhe perla, si edhe çanta lëkure. Ne të Elegance, jua bëjmë më të prekshme trendet dominuese të aksesorëve, duke jua sjell direkt nga pasarelat e stilistëve më të famshëm të botës.

Të tjera