Ikonë Elegance

Jonida Shehu – Jam femër e fortë!

2

Moderatorja e dashur e pasditeve, që i mban njerëzit pas ekranit, me historitë njerëzore, intervistat e vërteta dhe personazhet publik të njohur, vjen këtë herë në sytë e lexuesve të Elegance në një profil më të zgjeruar. Nga lidhja me televizionin, tek statusi i mëmësisë dhe jeta private. Gjithçka mbi projektet dhe ndryshimet e fundit në jetën e Jonida Shehut

Të tjera