Interior

Outdoor Decor

Lane-Venture

Me ngrohjen e motit, dëshira për të shijuar qëndrimin në oborrin e shtëpisë, apo në ballkon është gati e pashmangshme. Ndaj, investoni me ide të reja dhe dekor interesant,  që e bën këtë ambient të jashtëm vërtet elegant dhe stil unik. Ja disa ide të vlefshme!

Dekor koralesh nga Lane Venture
Disa korale të vendosura në korniza, vlejnë si një dekor unik për ambientin e jashtëm.
Çmimi  295 euro

Të tjera