Tendence

Feminizmi në modë

Duket se përtej funksionit parësor të modës, prurjes së tendencave të fundit të veshjeve dhe aksesorëve, moda e këtij sezoni ka një mision të ri të saj: luftën për të drejtat e femrave dhe feminizmi. Një T-shirt më slogane të tillë, do të ishte zgjedhja e duhur për të gjitha femrat!

Burimi: Style Magazine

Të tjera