Stil & Personalitet

Yjet në tapetin e kuq të Sag Awards

Ediconi i 23-të i këtij kompeticioni, që vlerëson me çmime performancat më të mira në televizion dhe kinematografi, edhe këtë herë shënjoi një nga ngjarjet artistike më të rëndësishme. Përpara ceremonisë së ndarjes së çmimeve, të shumtë ishin yjet e ekranit dhe kinemasë që parakaluan në tapetin e kuq me pamjet e tyre glamour, duke u bërë kësisoj protagonistët kryesorë të eventit.

Të tjera