Udhëtimet

Plazhet më të bukura në botë

Ndjesia e pushimeve, na ka “pushtuar” të gjithëve! Por, shpesh destinacioni i duhur për relaks në harmoni me natyrën dhe detin, jo gjithmonë është i thjeshtë për t’u gjetur. Ne jua bëjmë më të lehtë orientimin. Këto janë plazhet më të bukura në botë që duhet t’i vizitoni të paktën një herë të vetme në jetë.

Burimi: Harper’s Bazaar

Të tjera