Tendence

Spring/Summer Style

Drejtpërdrejtë nga eventet e modës tw Parisit, përmes street style që sjell trendet më të fundit të veshjeve dhe aksesorëve për sezonin Pranverë/Verë. Shihni se cilat janë stilet dominuese për këtë sezon.

Burimi: Harper’s Bazaar

Të tjera