Stil & Personalitet

I love my style

dimitri-fashion-designer-merano-62

Admiruese të modës dhe stilit unik! Ato shndërrohen në protagonistet absolute sa herë shfaqen në dalje publike dhe evente të ndryshme. Me mijëra ndjekës në rrjetet sociale, me intervista dhe photoshooting interesante të publikuara jo vetëm në Shqipëri, por edhe gjetkë në Evropë, ato janë pesë femrat më me stil që njohim…

Të tjera