Ikonë Elegance

Mr.Famous, Albert Stanaj

TRUAX_STANAJ_PORTRAITS_SHOT3-98_Retouched

Ka lançuar hitet e tij të fundit muzikore, dhe është renditur për javë të tëra në krye të iTunes! Dhe kjo e bën të ndihet me fat! Njerëzit e duan dhe e pëlqejnë muzikën e tij! Është takuar së fundmi me reperin Jay Z, ndërsa ka luajtur në piano në rezidencën e Drake. I përfshirë totalisht në industrinë e muzikës, në tregjet e famshme ndërkombëtare, tashmë Albert Stanaj është pozicionuar në korsinë e duhur të suksesit absolut!

Të tjera