Tendence

Comfort Style

Përveç  stilit, gjithçka tjetër që duan femrat gjatë sezonit të Verës, është pikërisht komoditeti! Dhe kjo është zgjidhja! Pantofla të të gjitha llojeve, nga ato me takë të sheshtë, tek detajet e ngjyrave dhe materialet e kashtës. Këto janë modelet që ju duhen për një Verë me super stil.

Burimi: Glamour Magazine

Të tjera