Bukuria

5 aromat e Verës

Janë ndër prurjet e fundit të parfumeve në botë, dhe ne ju garantojmë që do të mrekulloheni pas sprucos së parë të tyre. Të denja për sezonin e Verës, me aroma që zgjasin gjatë, këto janë pesë parfumet që i duhen femrave për këtë sezon.

Burimi: Glamour Magazine

Të tjera