Tendence

5 kombinime FRESH

Të gjithë kemi nevojë për ide! Nga ato tipiket që na bëjnë protagoniste në çdo kohë dhe vend. Është momenti t’i hidhni një sy këtyre pesë kombinimeve vërtet stylish dhe fresh për këtë sezon veror. Nga ngjyrat e forta, tek nuancat pastel, aksesorët e përzgjedhur dhe gjithçka e propozuar me detaje për një total look cool.

Burimi: Vogue Magazine

Të tjera