Bukuria

Janë kaq të bukura…

Vërtet që të magjepsin sapo i sheh, aq sa të vjen keq t’i përdorësh! Në fakt, ato janë produkte bukurie të dedikuara për një grim perfekt. Nga buzëkuqet tek make up-et dhe nuancat për sytë, këto produkte kozmetike për grimin do ju bëjnë vërtet për vete.

Burimi: Harper’s Bazaar

Të tjera