Tendence

AR!

Aksesorët duhet të jenë rrëzëllitës, me shkëlqim dhe mbi të gjitha në tonalitet gold! Gjithçka duhet të “vishet” me ar, dhe ju do të keni një detaj luksoz në pamjen tuaj që assesi nuk duhet t’ju mungojë këtë sezon!

Të tjera