Tendence

Street Style Spring Resort 2018

Ikonat e stilit dhe të modës, kanë nxituar që të sjellin prurjet e reja të modës për sezonin e ardhshëm. Nga veshjet, tek këpucët dhe aksesorët, gjithçka për një look të kuruar për Pranverën e ardhshme.

Burimi: Harper’s Bazaar

Të tjera