Tendence

Pom Pom

Kjo verë do të shpërthejë nga ngjyrat e ndezura, si edhe xhufkat e litarët! Një stil lozonjar, dhe ideal për këtë sezon, mund të jetë edhe një zgjedhje për ju që doni të ndiheni protagoniste absolute. Nga veshjet, tek këpucët apo kapelat, ja disa sugjerime IN!

Të tjera