Tendence

Çantat që duam!

Për këtë sezon, stilistët janë kujdesur që të sjellin modele çantash unike dhe të veçanta për ju! Nga ato me dimensione të vogla, tek të mëdhatë, të dekoruara me gurë të çmuar, thekë apo motive të qëndisura. Zbulojini dhe ju!

Burimi: Elle Magazine

Të tjera