Elegance loves

Hapa të çmuar nga Giuseppe Zanotti

Giuseppe-Zanotti

Cila femër nuk do të miklohej nga shkëlqimi i kristaleve në këto çizme super cool! Për hapa elegant, mbi të gjitha modern dhe me detaje interesante, nga lidhëset tek kristalet që i dekorojnë ato, këto janë çizmet që ju duhen.

Çmimi 2,500 euro

Të tjera