Browsing Category

Agjenda

Event
Agjenda

Art në Tiranë

Për të promovuar përfshirjen e grave në industrinë e metalit, ato që janë të angazhuara profesionalisht, por pse jo edhe për pasion duke realizuar objekte të ndryshme prej metali, mund t’i bashkohen këtij eventi të drejtuar nga Gledis Kaldaja(inxhiniere strukturiste), Claudia Vollmer(trajnere saldimi për…

koncert
Agjenda

Stina Koncertore e Orkestrës Simfonike të RTSH

Orkestra Simfonike e RTSH-së, tanimë e ka filluar stinën koncertore që në fillim të vitit, në muajin janar dhe do të pasojë edhe në muajt e ardhshëm me një gamë të gjerë eventesh artistike të realizuara në ambientet e Akademisë së Arteve të Bukura.…

Berat-Festivali-Multikulturor-
Agjenda

Festivali Multikulturor i Beratit

Për 3 ditë me radhë do të qendrojë në Pedonale, ‪‎Panairi i artizanatit, librit dhe biznesit, në qytetin e Beratit. Turistët e shumtë do të kenë mundësi të njihen me artizanët, shtëpitë botuese dhe produktet nga më të ndryshme që ofron vendi ynë.…

La-Boheme
Agjenda

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

La Boheme Opera me katër akte, e njohur për subjektin e veçantë, por edhe për magjinë e emocioneve që përcjell për shkak të zhvillimeve të njëpasnjëshme, e bën këtë kryevepër të Giacomo Puçinit, një opera tejet të suksesshme.…

Hamleti
Agjenda

Shfaqja Hamlet në Teatrin  Eksperimental

Nën regjinë e Enke Fezollarit, “Hamleti” i Shekspirit vjen nën një koncept bashkëkohor, duke e zhvendosur figurën e Hamletit nga mashkull në femër, duke rritur dimensionin përfshirës të veprës dhe të personazhit. “Një Hamlet, i cili nuk do të ndryshojë për botën, por bota…