Browsing Category

Elegance loves

Balenciaga
Elegance loves

Blu elektrik nga Balenciaga

Balenciaga, me një model shumë elektrik sjell një propozim shumë elegant dhe plot detaje të çmueshme, duke i kthyer njëherë e përgjithmonë këpucët në aksesorin me më shumë vlerë në veshjen tuaj! Gjithçka ju duhet është një mbrëmje gala dhe këto këpucë që do…

Giuseppe-Zanotti
Elegance loves

Hapa të çmuar nga Giuseppe Zanotti

Cila femër nuk do të miklohej nga shkëlqimi i kristaleve në këto çizme super cool! Për hapa elegant, mbi të gjitha modern dhe me detaje interesante, nga lidhëset tek kristalet që i dekorojnë ato, këto…

Rosantica
Elegance loves

Aksesor unik

Vëth të gjatë nga Rosantica, ideal për t’u mbajtur gjatë eventeve apo mbrëmjeve të ndryshme ku mund të jeni e…

Alexander-Wang
Elegance loves

E kuqe, e mëndafshtë

Çdo femër do të kishte një elegancë të pa rezistueshme me këtë fustan nga Alexander Wang që derdhet në trupin e saj, për një look…

Casadei
Elegance loves

Multikolore

Sandale elegante nga Casadei, për çdo femër që kërkon stilin modern dhe një pamje të kuruar. Çmimi 780 euro…

Syze-Gucci
Elegance loves

Argjend dhe kristale

Aksesor must i këtij sezoni, me fije argjendi dhe gurë kristali këto syze nga Gucci do e bënin shikimin e çdo gruaje tipik glamour. Çmimi 1,700 euro…