Browsing Category

High tech

BuddyGuards.jpg-2
High tech

Siguro shtëpinë me BuddyGuard

Ndihuni të sigurt edhe kur jeni larg shtëpisë! BuddyGuard është pajisja që montohet në mur, ka një kamera 130 gradë, dhe monitoron gjithë ambientin. Përmes kamerës Flare, klasifikon fytyrat përmes një sistemi vlerësimi audio dhe video, është e ndjeshme…

Netatmo
High tech

Netatmo, kamera inteligjente

Kjo pajisje e re, pjesë e risive të fundit teknologjike, përveçse një kamera inteligjente, iu mbron më së miri nga grabitjet. Kamera e prodhuar nga kompania Netatmo, arrin të fokusojë personat e panjohur që tentojnë të futen në shtëpinë tuaj,…

Griffin
High tech

Një karikues, dy funksione

Jo thjesht një karikues, por një aksesor elegant që kryen dy funksione, njëherësh. Ky objekt është zgjedhja ideale për të karikuar njëherësh, orën Apple(i dedikuar vetëm për këtë markë orësh), si edhe aparate të tjerë smartphone tuaj, nga celulari, tek iPad, etj. Me dy…

iClever
High tech

Tastiera lëvizëse

Një  zgjedhje optimale për të gjithë ata që punën e marrin me vete. Kompania iClever ka realizuar një tastierë që paloset në madhësinë e një iPhone dhe është lehtësisht e transportueshme kudo ku ju shkoni. Tastiera paloset në dimensionet 143 x 89.6 dhe peshon…

ninebot
High tech

Transportues personal

Ninebot One E njihet si një mjet i zgjuar dhe goxha në modë sa i takon mundësisë për të lëvizur me një transportues personal në destinacionet e ndryshme tuaja. Funksionon në mënyrë interaktive, falë aplikacioneve në aparatet android. Peshon afërsisht 14kg, ka një bateri…

Runcible-Electronic
High tech

Një smartphone ndryshe

Për krijuesit e këtij smartphoni,Runcible Electronic, duket sikur koha ka mbetur vite pas, sa i takon dizajnit të kursyer, por assesi formës së veçantë të tij. Në pjesën e jashtme, është i veshur nga një material druri ose metal i lëmuar, për ta bërë…