Browsing Category

Ikonë Elegance

0G7A9792
Ikonë Elegance

Pa kompromis, si Rovena!

Rovena Dilo një emër i njohur i skenës muzikore shqiptare që prej më shumë se tre dekadash e shohim përmes muzikës dhe performancave të saj skenike si një vajzë që ka thyer tabutë dhe ka tentuar të sjellë një frymë krejt tjetër, duke mos…

DSC_1549
Ikonë Elegance

Helidon Xhixha: Reflektimet artistike

Arti i vërtetë i tejkalon barrierat, duke ngritur pyetje dhe duke na bërë të reflektojmë mbi jetën, natyrën, qeniet, dëshirat, pasionet dhe vdekjen. Krijimtaria e Helidon Xhixhas i ka tejkaluar këto barriera, si në pikëpamjen fizike dhe në atë filozofike, duke u shfaqur në…

Ornela
Ikonë Elegance

Ornela Kapetani: Në njohje të vetvetes!

Ajo rrëmbeu “zemrën” e Sarajevës, duke u vlerësuar si aktorja më e mirë e këtij festivali prestigjioz të filmit. Nga rolet me të cilat bie në dashuri, tek profili i psikoterapistes për të cilën është diplomuar në Londër. Një aktore jo si gjithë të…

opsion3
Ikonë Elegance

Ilaria Bici – Një yll i ri!

Në pasarelat e huaja të modës, apo faqet e para të revistave, ajo ka “zaptuar” prej kohësh hapësirat e tyre me protagonizmin absolut. Në Shqipëri, njihet më pak, për faktin se e gjithë karriera e saj, qysh se ka filluar në moshën nëntë vjeçare…