Browsing Category

Interior

gallery-1494598700-john-lewis-floppy-jo-2-seater-sofa-by-loaf-at-john-lewis-brushed-cotton-faded-pink-1499
Interior

Pastel në shtëpi

Nuancat neutrale nuk dalin kurrë nga moda! Përzgjidhni këtë sezon, për të pasur një stil komod dhe modern në shtëpinë tuaj. Ja disa ide se si të arredoni…

Portugali
Interior

Ide interiori nga e gjithë bota

Jeni kurioz të dini se çfarë stili interiori dhe arredimi mbizotërojnë në shtëpitë e ndryshme në të gjithë botën? Duket sikur kemi bërë një udhëtim të gjatë për të zbuluar përmes fotosh, detaje interesante…

marilyn-monroe-california-home-1
Interior

Brenda vilës së Marilyn Monroe

Nuk është vetëm çështje kurioziteti, por edhe dëshirë për të njohur më shumë rreth shtëpisë ku ka jetuar ikona e bukurisë botërore Marilyn Monroe. Një super vilë gjigante, me hapësira të mëdha, gjelbërim dhe gjithçka tjetër i duhet…

Etsy
Interior

Pranverë në shtëpi!

Përcilleni sipas mënyrës suaj, efektin e pranverës brenda mureve të shtëpisë! Do të ndjeheni të rrethuar nga një aromë lulesh, ngjyrash të ngrohta, objekte të veçanta që do të shtojnë stilin në ambientin tuaj. Gjithçka duhet të dini…

Korniza,-korale
Interior

Neutral Living

Ambienti i ndjenjës në shtëpi, është krijuar për t’i dhënë kuptim shumë momenteve speciale në jetën tuaj! Të ftuarit e miqve aty, të lexuarit e një libri të mirë, etj. Relaksohuni në mënyrën më të mirë për ju, mbi të gjitha në një ambient…

7c9909d0-c7a3-429f-b3d2-ab52fb884892
Interior

Një dhomë gjumi me stil

Për shumëkënd, gjumi duhet të jetë sa më i rehatshëm, sidomos pas një dite të lodhshme e të kaluar mes angazhimeve personale. Kësisoj, dhoma e gjumit, sa më me stil të jetë, plus një krevati komod, jua kthen gjumin…