Browsing Category

Karriera

Imazhi i orëve Rolex, Carmen Dell’Orfice është një fotografi e realizuar nga Fadil Berisha
Karriera

Imazhi i orëve Rolex, i realizuar nga Fadil Berisha

Një foto  dhe një histori! Fotografi i mirënjohur shqiptar Fadil Berisha, është autori i fotografisë së realizuar për imazhin e orëve Rolex në botë, me modelen Carmen Dell’Orfice. Ai ka folur më gjatë për këtë projekt…

Artan-Qerimi
Karriera

Artan Qerimi: Ambasadori shqiptar i MCM

“Bëj punën që do, dhe nuk do të punosh asnjë ditë në jetën tënde”, kjo është një nga shprehjet e goditura për çdokënd që pasionin në punë e vendos mbi gjithçka. Pa kushte dhe dedikim 100% në kuadër të suksesit dhe afirmimit të plotë,…

Rexhep-Rexhepi-1
Karriera

Pasionet e çmuara të Rexhep Rexhepit

Ai njihet si mjeshtri shqiptar i krijimit të orëve në Zvicër! Dhe ky nuk është një etiketim i rastit. Mirëfilli pas tij qëndron një histori suksesi, për të cilën çdokush do të ndihej krenar. Pasioni i tij për orët e dorës nisi qysh në…

Juela-Hamati
Karriera

Juela Hamati: “Pse luftoj për kauzat e rinisë”

Zgjedhja që të mos rrijë duarkryq, por të reagojë për çdo padrejtësi është nga shtysat kryesore që e rendit atë në një nga vajzat më aktiviste në kryeqytet. “Më shtyn zgjedhja që kam bërë në jetë. Zgjedhja është të mos rri e të kundroj…

besa
Karriera

Besa Petriti: “Ja kauzat tona”

Kur vjen puna tek e ardhmja e të rinjve, të vendit të saj, ajo është gati të vërë në funksion çdo formë organizimi qytetar që sjell ndryshimin e dëshiruar. Energjia nuk mungon, sa herë që nismave të tyre i bashkohen njerëz të rinj, që…

Olivier Rousteing
Karriera

Olivier Rousteing, fenomeni i Balmain

Momentin e parë kur në botën e modës u fut emri i tij, polemikat dyshuese duket se krijuan një aureolë assesi të kënaqshme. Përcaktimi për 31 vjeçarin, i adoptuar në moshën një vjeçare nga dy prindër francez ishte në kufijtë e një stepje të…