Browsing Category

Modern

Stefano-Ricci
Modern

Sport fragrance

Përzierja e ekstrakteve të rrushit dhe jaseminit, krijojnë një parfum me aromë ndjellëse nga Stefano Ricci për çdo mashkull. Çmimi 700 euro…

Casadei
Modern

Sandale lëkure

Të rehatshme dhe ideale për meshkujt plot stil, këto sandale nga Casadei duhet të bëhen tuajat këtë sezon. Çmimi 550 euro…

Irrestitor
Modern

Shikim blu nga Irrestitor

Me skelet në nuancë gold, dhe me ngjyrë të theksuar të blu-së së hapur, këto aksesor janë must për meshkujt…

Ami
Modern

Me çantë me vete nga Ami

Më shumë se një çantë, ky aksesor për meshkujt është një kuletë, e posaçme  për t’u mbajtur gjatë udhëtimeve. Çmimi 410 euro  …