• Cerry coktail
  Kuzhina

  Recetat e dashurisë

  Për të realizuar një mbrëmje romantike duhet vetëm fare pak imagjinatë! Ne ju propozojmë ta nisni me një koktejl të shijshëm dhe më pas të kaloni tek një darkë e lehtë, e gatuar vetë.…

 • Xhavit Novolani
  Stil & Personalitet

  “Koleksioni i ri 2018” Jawii Bags

  Xhavit Novolani, i njohur për botën e pasarelave si “Jawii”, sjell në Tiranë brandin e parë shqiptar të çantave. Stilisti nga Kosova, që është tashmë i njohur në arenën ndërkombëtare, ka prezantuar në Tiranë…

 • Tiffany-and-Co
  Aksesorë

  Tiffany and Co

  Më shumë se 3000 diamante me një vlerë totale prej 100 karatësh, formojnë një ujvarë që të lë pa frymë. E ndërtuar e gjitha në materialin e platinit i punuar tërësisht me dorë, kjo…

 • DSC_1549
  Ikonë Elegance

  Helidon Xhixha: Reflektimet artistike

  Arti i vërtetë i tejkalon barrierat, duke ngritur pyetje dhe duke na bërë të reflektojmë mbi jetën, natyrën, qeniet, dëshirat, pasionet dhe vdekjen. Krijimtaria e Helidon Xhixhas i ka tejkaluar këto barriera, si në…