Rreth nesh

Albania’s Lifestyle Magazine

Çdo muaj revista ELEGANCE i dedikohet plotësisht modës, artit, kulturës dhe ju ofron lexuesve intervistat më mbreslënëse, arredimet më të jashtëzakonshme dhe destinacionet më origjinale për të vizituar. Gjithmonë në formë dhe fotografuar me stil, ELEGANCE ju ofron reportazhe frymëzuese, të cilat i drejtohen publikut tonë të formuar që dëshiron të zbulojë më shumë nga 112 faqe të mbushura me argëtim, modë, kulturë, evente, sport, interior, kuzhinë dhe mirëqenie.
Në Elegance do të gjeni hapësirë për historitë njerëzore, gjithnjë me interesin për të kuptuar sesi ngjarje të caktuara ndikojnë pozitivisht në jetën tonë. Arti i shkruar dhe ai pamor është për ELEGANCE një shtyllë e rëndësishme nga ku vëmendja hidhet si tek personazhet në art ashtu edhe tek artisti që qëndron pas tij.
Si në revistën e shtypur, ashtu edhe në versionin online lexuesit tanë gjejnë tendencat dhe zhvillimet më të fundit në botën e madhe të modës, bukurisë, aksesorëve, kuzhinës, udhëtimeve, artit dhe librave. Dhe në çdo numër nuk mungon vëmendja tek puna dhe karriera. Personalitetet e forta, gratë që luajnë një rol aktiv në shoqëri janë në qendër të revistës.

REDAKSIA
Nëse dëshironi të lidheni me redaksinë, mund të na shkruani në adresën [email protected] ose të na telefononi në numrin +355 4 240 1111

BOTUES
Premium Print

Drejtore
Jusilda Bocaj

Redaktore përgjegjëse
Anxhela Shehu

Bashkëpunëtore
Livia Juka
Silvana Gjika

Fotografia
Endrit Mërtiri
Alban Ziu

Drejtor Kreativ
Endrit Godeni

Marketing
Ina Dajci

Adresa
Godina Lion Park, Rr. e Elbasanit ,Tirana, Albania

www.elegance.al

PËR TË GJITHA PYETJET MBI ELEGANCE:

[email protected]

 

©2023. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Emri Elegance është markë e regjistruar e Premium Print shpk. Çdo përdorim i materialeve të këtij botimi apo riprodhim i tyre pa lejen me shkrim të botuesit është i ndaluar.

error: Content is protected !!